Privacy Policy

Wij zijn HelloSpecial Europe B.V.. Wij respecteren jouw privacy en persoonlijke levenssfeer, maar soms hebben we persoonlijke gegevens van jou nodig. In deze verklaring lees je welke gegevens wij gebruiken en hoe wij deze gegevens opslaan, beschermen en verwerken. Deze privacy policy is van toepassing op onze website www.hellospecial.com (de "Website") en de diensten die wij aanbieden (de "Diensten"). Wij behandelen jouw persoonlijke gegevens conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming (de "Relevante Wetgeving")


Jonger dan 16 jaar
Als je jonger dan 16 jaar bent, dan heb je toestemming van je ouders of wettelijke voogd nodig om onze Website en Diensten te gebruiken.


Persoonsgegevens
Om onze Website en Diensten aan te kunnen bieden, verwerken wij persoonsgegevens. Met het begrip "persoonsgegeven" wordt informatie bedoeld waarmee je als persoon geïdentificeerd kan worden. Deze definitie is in overeenstemming met de Relevante Wetgeving.


Jouw toestemming
We kunnen jouw gegevens op verschillende momenten bewaren, zoals wanneer je onze Website bezoekt, een account aanmaakt op onze Website, gebruik maakt van onze Diensten of als je contact met ons opneemt. Wij mogen jouw gegevens verwerken, omdat we jouw toestemming vragen via deze privacy policy. Bovendien hebben we jouw gegevens nodig om de overeenkomst tussen jouen ons uit te voeren. Als je ervoor kiest om je gegevens niet te delen, dan kun je je niet registreren en kunnen wij geen bestellingen van jou verwerken en leveren.


Verder zullen we jouw gegevens niet zonder jouw toestemming verwerken, tenzij we daartoe wettelijk verplicht zijn.


Welke gegevens verzamelen wij en wat doen we ermee?
Om gebruik te maken van onze Website en Diensten hebbenwij de volgende gegevens van jou nodig:
- Je naam
- Je geboortedatum
- Je geslacht
- Je adresgegevens
- Je woonplaats
- Je telefoonnummer
- Je e-mailadres
- Je IP-adres
- Je betaalgegevens
- Registratiedatum, Verkeersbron, Kortingscodegebruik

We verzamelen ook wat informatie van jou die niet persoonlijk is als je onze Website gebruikt, zoals:
- De naam van de browser die je gebruikt
- Het besturingssysteem dat je gebruikt
- Timestamp, biedingen, gewonnen veilingen,annuleringen, refunds, orders, verzendinformatie


Login
Op je account slaan we de volgende gegevens op: Afleveradres, factuuradres, emailadres, telefoonnummer, geboortedatum, nieuwsbrief abonnement, wachtwoord, naam, bedrijfsnaam, facebook login, herinneringen. Zo hoef je deze gegevens niet opnieuw in te voeren. We bewaren ook - voor het gebruiksgemak van je eigen account - de gegevens van eerdere bestellingen.


Social media
Als je social media functies gebruikt op onze site, is het mogelijk dat de leverancier van social media ons (volgens zijn beleid) informatie stuurt. Het kan bijvoorbeeld gaan om je naam, profielafbeelding, geslacht, vriendenlijsten en andere informatie die je ter beschikking hebt gesteld. Wil je dit niet? Verander dan de privacy-instellingen op je social media-account.
Als je op een webpagina terechtkomt die social media invoegtoepassingen gebruikt, stuurt je browser bepaalde informatie naar de aanbieder van jouw social media-account. Wij hebben geen zeggenschap over deze gegevensuitwisseling.


Marktonderzoek
Het kan voorkomen dat we je vragen om deel te nemen aan een marktonderzoek. Wij zullen jouw gegevens dan gebruiken voor het marktonderzoek. Wij gebruiken deze statistische gegevens anoniem voor HelloSpecial Europe B.V.. Je kunt op ieder moment de vragenlijst afsluiten. Je antwoorden geven wij niet aan derde partijen en worden nooit openbaar gemaakt. Daarnaast worden de antwoorden niet aan je e-mailadres gekoppeld.


Prijsvragen
Als je meedoet aan een actie of prijsvraag, vragen wij de volgende gegevens van jou: Naam, emailadres en telefoonnummer. Zo kunnen we de actie uitvoeren en de prijswinnaar(s) bekendmaken. Ook meten wij zo de respons op onze reclameacties.


Nieuwsbrief
HelloSpecial Europe B.V. biedt nieuwsbrieven aan. Zo blijf je op de hoogte van aanbiedingen, (kortings)acties en ander nieuws. Om zeker te zijn van jouw toestemming gebruiken wij voor nieuwsbrieven het opt-in systeem. Bij iedere communicatie langs deze weg wordt een afmeldmogelijkheid opgenomen.


Bestellingen
Voor je bestelling hebben we je naam, e-mailadres, adres(sen) en betaalgegevens nodig. Wij zullen jouw gegevens registreren, opslaan en verwerken voor een juiste afwikkeling van de bestelling. Daarnaast kunnen deze gegevens gebruikt worden voor een eventuele latere garantie. Bij de afwikkeling van je bestelling verstrekken wij aan Afterpay, Mollie, Montapacking, Verkopende partijen en vervoerders noodzakelijke persoonlijke gegevens.


Achteraf betalen
Op onze site heb je de mogelijkheid om producten niet direct te betalen. Als je voor deze optie kiest kunnen wij gebruik maken van externe bureaus om jouw kredietwaardigheid te toetsen. Wij zullen voor de kredietwaardigheidsbeoordeling noodzakelijke persoonsgegevens (waaronder adresgegevens) verstrekken aan Arvato Finance B.V., arvato Finance International B.V. met adres K R Poststraat 90 5, 8441ER, Heerenveen om een kredietwaardigheidsbeoordeling voor ons uit te voeren.
Wij zullen jouw gegevens alleen voor bovenstaande doelen gebruiken, of voor een doel dat hier nauw mee samenhangt. Zo worden jouw gegevens dus nooit op een onverwachtse manier door ons gebruikt.


Geautomatiseerde besluitvorming
Op basis van jouw gegevens kunnen wij bepaalde besluiten automatisch nemen, bijvoorbeeld welke producten worden getoond. Dit doen wij op basis van activiteit van vergelijkbare gebruikers. Een dergelijk besluit kan voor jou als gevolg hebben dat je een ander productaanbod te zien krijgt dan anderen. Het is belangrijk dat wij zulke besluiten kunnen nemen, omdat wij daarmee een zo relevant mogelijk productaanbod kunnen aanbieden.


Beveiliging
We doen er alles aan om jouw persoonlijke gegevens te beschermen tegen verlies, vernietiging, gebruik, wijziging of verspreiding van jouw persoonlijke gegevens door onbevoegden. Hierdoor kunnen degenen die niets met jouw gegevens te maken hebben, er niet bij. Wij doen dit door middel van de volgende maatregelen:
- Encryptie (versleuteling) van digitale bestandendie persoonsgegevens bevatten
- Beveiliging van netwerkverbindingen met Secure Socket Layer (SSL), of een vergelijkbare technologie
- De toegang tot de gegevens is beperkt tot de personen die de gegevens nodig hebben
- Firewall, Geheimhoudingsverklaring van werknemers, Back-ups van de gegevens


Bewaartermijn
Wij zullen jouw persoonlijke gegevens niet langer bewaren dan we ze nodig hebben voor de doelen die wij eerder omschreven.


Doorgifte
Wij zullen jouw gegevens alleen binnen de Europese Unie verwerken. Buiten de Europese Unie verwerken wij alleen jouw gegevens, als dat land een passend beschermingsniveau biedt voor jouw gegevens.
Zonder jouw toestemming zullen we jouw gegevens nooit naar andere landen of aan andere partijen doorgeven dan die hierboven genoemd zijn.


Links
Op onze Website kunnen links naar andere websites staan. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud of de privacy bescherming van deze websites. We adviseren je dan ook om altijd de privacy policy van de betreffende website te lezen.


Cookies
Een cookie is een klein tekstbestand dat via de server van een website naar de browser wordt gestuurd. De browser slaat het bestandje vervolgens op in je apparaat. Je apparaat krijgt een uniek nummer, waarmee onze site het apparaat later weer herkent.
We kunnen cookies gebruiken om je ervaring op onze Website te verbeteren. Cookies zorgen er daarnaast o.a. voor dat de Website snel is, je onze Website veilig kan bezoeken en wij fouten op onze Website kunnen opsporen.
Door de opslag van cookies zorgen we bovendien dat:
- jouw artikelen in het winkelwagentje bewaard blijven
- je ingelogd blijft en ongestoord kunt winkelen
- je veilig winkelt bij HelloSpecial Europe B.V.
- de website snel is
- we fouten en ongemak op de website kunnen opsporen
- we verbeteringen kunnen testen
- we je persoonlijk kunnen adviseren op basis van wat je eerder hebt gekocht en/of bekeken
- je optimale lokale informatie krijgt
Je kunt cookies altijd zelf via de browserinstellingen verwijderen of uitschakelen. Er worden dan geen cookies meer opgeslagen als je onze Website bezoekt. Maar let wel op: zonder cookies werkt onze Website mogelijk minder goed.


Wijziging van de privacy policy
Wij kunnen deze privacy policy aanpassen. Als wij de privacy policy in belangrijke mate veranderen zullen wij een notificatie op onze Website plaatsen samen met de nieuwe privacy policy. Wij zullen gebruikers die met hun e-mailadres bij ons geregistreerd staan op de hoogte brengen bij wijzigingen. Als je niet geregistreerd staat als gebruiker raden wij je aan deWebsite en deze verklaring regelmatig te raadplegen.


Jouw rechten
De gegevens die we van jou verzamelen zijn persoonlijk. Je hebt daarom de volgende rechten:
- Je mag ons vragen om inzage in jouw gegevens;
- Je mag ons vragen om correctie, beperking of wissing van jouw gegevens. In geval van fraude, wanbetaling of andere onrechtmatige handelingen kunnen wij enkele gegevens van jou bewaren in een register of op een zwarte lijst;
- Je mag ons vragen om een kopie van jouw gegevens. Wij kunnen deze kopie - op jouw verzoek - ook aan een andere partij doorgeven, zodat je dit zelf niet meer hoef te doen;
- Je kunt bezwaar maken tegen de verwerking van jouw gegevens;
- Je kunt een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens, als je denkt dat wij jouw gegevens onrechtmatig verwerken;
- Je mag jouw toestemming om jouw gegevens te verwerken altijd weer intrekken. Vanaf het moment dat je de toestemming intrekt mogen we dan geen gegevens meer van jou verwerken.

Bij andere vragen of opmerkingen over onze privacy policy kun je contact met ons opnemen via onderstaande gegevens.


Contact
HelloSpecial Europe B.V.
Kabelweg 43
1014 BA Amsterdam
KvK-nummer: 70786917


Functionaris voorgegevensbescherming
Bart van den Hengel
info@hellospecial.com